Enter your search terms:
Top
 

Aanbod

Chandelier

Op zoek naar een exclusieve animatie voor uw event of feest? Dan is deze “Chandelier-act” een echte aanrader!

Een getrainde luchtacrobate vult de glazen van de gasten terwijl ze tussendoor prachtige figuren maakt in het doek of de hoepel.

Een originele en exclusieve act, volledig ontwikkeld door SALTO plus.

Bekijk de video met muziek

Workshops

Een originele activiteit voor uw bedrijf of vereniging?

In een open workshop wordt al het circusmateriaal uitgesteld en mag iedereen vrij proberen. Onze circusdocent houdt een oogje in het zeil, laat trucjes zien, helpt en stimuleert de deelnemers.

In een gesloten workshop bieden wij een educatieve circusles aan in een vaste groep voor een bepaalde duur. Na een leuke opwarming leren we in groep verschillende circustechnieken aan.

Teambuilding

Een originele activiteit als teambuilding voor uw medewerkers? Een circusworkshop doet het altijd! De collega’s op een ontspannen manier samen leren jongleren? Of een circusworkshop waar alle technieken aan bod komen en waar samenwerken de uitdaging is? Er zijn tal van mogelijkheden!

Wij organiseren deze teambuilding bij u ter plaatse of u kunt er ook voor kiezen deze activiteit te laten plaatsvinden in onze circuszaal om zo helemaal te worden ondergedompeld in de circusmagie. U heeft daar de mogelijkheid om een uiteenzetting te organiseren, de workshop te laten doorgaan en u kiest volledig vrijblijvend voor een hapje en een tapje. Aan u de keuze. Samen met u werken wij graag een teambuilding op maat uit voor uw organisatie.

Circusacts

Verschillende adembenemende acts: trapeze, doek, jongleurs, acrobaten, …

We hebben het allemaal in huis.